Linie produkcyjne

Filtracja produktów / Linie produkcyjne / Pokaż 25 - 34 of 34 results
KATEGORIA
PRODUCENT
  • KGV

    Linie przemysłowe do bułek

    konig

  • LTT

    LTT

    Linia do produkcji tarty oraz ciastek foremkowych.

  • Maszyny nadziewające pionowo – nadziewarka model DP

    Nadziewarka pionowa model DP firmy Comas do maszyna z niezależnymi cylindrami do nadziewania produktów na tackach.

  • Maszyny nadziewające poziomo – nadziewarka model DI

    Nadziewarka firmy COMAS Model DI z niezależnym cylindrami, została zaprojektowana do nadziewania produktów o różnych kształtach i długościach. Jest odpowiednia dla kremów takich jak : śmietana, dżem , syrop, czekolada itp.

  • MLC

    MLC

    Innowacyjna i modułowa koncepcja do ciągłej produkcji bloków ciasta oraz wstęg dla średnich i dużych przedsiębiorstw. RONDO Modular Concept Laminating (MLC) jest systemem do produkcji bloków ciasta i podawania do obróbki na linii . Zapewnia piekarniom możliwość stopniowego przejścia od produkcji rzemieślniczej do ciągłej produkcji wyrobów cukierniczych. Nawet w najmniejszej wersji MLC, to niższe koszty produkcji, a jednocześnie poprawa jakości.

  • Pizzolo

    Mała maszyna do produkcji podstaw pizzy, od bardzo małych do naprawdę dużych, od cienkich do grubych. Kompaktowe Pizzolo, to idealne urządzenie dzięki któremu wyprodukujesz podstawy pizzy. Pizzolo jest łatwe i bezpieczne w obsłudze. Można ustawić wszystkie typy i rozmiary baz pizzy szybko i precyzyjnie: małe, duże, cienkie i grube. Pizzolo jest wykonany z stali nierdzewnej i jest łatwy do czyszczenia.

  • Rondinette

    Rondinette zwija trójkąty (rogale). Do 800 rogali może być wytwarzanych na godzinę.

  • pod klucz

    Rozwiązania pod klucz

    Firma COMAS przygotowuje projekty i wykonuje kompletne instalacje “pod klucz” wg indywidualnych potrzeb klienta.

  • Smartline

    Dzięki unikalnej regulowanej głowicy satelitarnej, SmartLine delikatnie przetwarza wszystkie rodzaje ciasta, od miękkiego aż do laminowanych bloków ciasta, tworząc regularne wstęgi ciasta . Smak, czyli to co jest najistotniejsze Żywotność ciasta, cały proces przetwarzania, związana z tym praca wymagająca dużej delikatności.

  • linie-prod-cukiernicze-rzemieslnicze

    Stół tnący

    Składanie, zawijanie, wypełnianie, dekorowanie, cięcie, sztancowanie: wykorzystaj RONDO do produkcji niezliczonej różnorodności ciast wysokiej jakości – łatwo i bez ograniczania miejsca. Wałkownice i stoły do cięcia doskonale uzupełniają się wzajemnie. Razem tworzą rzemieślniczą linię produkcyjną. Na stole tnący można pociąć wstęgę ciasta na różne kształty. W tym samym czasie można wałkować blok ciasta na wałkownicy. To oszczędza czas i zwiększa wydajność.

KONTAKT

Cream Profesjonalne Technologie Spożywcze Sp. z o.o.
ul. Kolejowa 17
40-706 Katowice
Tel: +48 (32) 60 40 700
Fax: +48 (32) 60 40 777
E-mail: cream@cream.pl
 Cream Serwis Sp. z o.o.
ul. Prężyńska 38a
48-200 Prudnik
Tel. +48 77 436 27 21
Fax +48 77 436 27 21
E-mail: serwis@cream.pl