Linie produkcyjne

Filtracja produktów / Linie produkcyjne / Pokaż 25 - 34 of 34 results
KATEGORIA
PRODUCENT
  • KGV

    Linie przemysłowe do bułek

    konig

  • LTT

    LTT

    Linia do produkcji tarty oraz ciastek foremkowych.

  • nadziewanie-pionowe

    Maszyny nadziewające pionowo – nadziewarka model DP

    Nadziewarka pionowa model DP firmy Comas do maszyna z niezależnymi cylindrami do nadziewania produktów na tackach.

  • nadziewanie-poziome

    Maszyny nadziewające poziomo – nadziewarka model DI

    Nadziewarka firmy COMAS Model DI z niezależnym cylindrami, została zaprojektowana do nadziewania produktów o różnych kształtach i długościach. Jest odpowiednia dla kremów takich jak : śmietana, dżem , syrop, czekolada itp.

  • MLC

    MLC

    Innowacyjna i modułowa koncepcja do ciągłej produkcji bloków ciasta oraz wstęg dla średnich i dużych przedsiębiorstw. RONDO Modular Concept Laminating (MLC) jest systemem do produkcji bloków ciasta i podawania do obróbki na linii . Zapewnia piekarniom możliwość stopniowego przejścia od produkcji rzemieślniczej do ciągłej produkcji wyrobów cukierniczych. Nawet w najmniejszej wersji MLC, to niższe koszty produkcji, a jednocześnie poprawa jakości.

  • pizzolo

    Pizzolo

    Mała maszyna do produkcji podstaw pizzy, od bardzo małych do naprawdę dużych, od cienkich do grubych. Kompaktowe Pizzolo, to idealne urządzenie dzięki któremu wyprodukujesz podstawy pizzy. Pizzolo jest łatwe i bezpieczne w obsłudze. Można ustawić wszystkie typy i rozmiary baz pizzy szybko i precyzyjnie: małe, duże, cienkie i grube. Pizzolo jest wykonany z stali nierdzewnej i jest łatwy do czyszczenia.

  • rondinette

    Rondinette

    Rondinette zwija trójkąty (rogale). Do 800 rogali może być wytwarzanych na godzinę.

  • pod klucz

    Rozwiązania pod klucz

    Firma COMAS przygotowuje projekty i wykonuje kompletne instalacje „pod klucz” wg indywidualnych potrzeb klienta.

  • laminacja-polprzemyslowa

    Smartline

    Dzięki unikalnej regulowanej głowicy satelitarnej, SmartLine delikatnie przetwarza wszystkie rodzaje ciasta, od miękkiego aż do laminowanych bloków ciasta, tworząc regularne wstęgi ciasta . Smak, czyli to co jest najistotniejsze Żywotność ciasta, cały proces przetwarzania, związana z tym praca wymagająca dużej delikatności.

  • linie-prod-cukiernicze-rzemieslnicze

    Stół tnący

    Składanie, zawijanie, wypełnianie, dekorowanie, cięcie, sztancowanie: wykorzystaj RONDO do produkcji niezliczonej różnorodności ciast wysokiej jakości – łatwo i bez ograniczania miejsca. Wałkownice i stoły do cięcia doskonale uzupełniają się wzajemnie. Razem tworzą rzemieślniczą linię produkcyjną. Na stole tnący można pociąć wstęgę ciasta na różne kształty. W tym samym czasie można wałkować blok ciasta na wałkownicy. To oszczędza czas i zwiększa wydajność.

you
face
KONTAKT2

KONTAKT

Cream Profesjonalne Technologie Spożywcze Sp. z o.o.
ul. Kolejowa 17
40-706 Katowice
Tel: +48 (32) 60 40 700
Fax: +48 (32) 60 40 777
E-mail: cream@cream.pl
  Cream Serwis Sp. z o.o.
ul. Prężyńska 38a
48-200 Prudnik
Tel. +48 77 436 27 21
Fax +48 77 436 27 21
E-mail: serwis@cream.pl