Piece

Filtracja produktów / Piece / Pokaż wszystkie 3 results
KATEGORIA
PRODUCENT
  • integral

    Piec przelotowy Integral

    konig

    • Automatyczny piec przelotowy z wbudowaną strefą zapieku
    • Duża powierzchnia wypiekowa przy minimalnych gabarytach – maksymalna długość pieca ok. 8 m
    • Powierzchnia wypiekowa: 30 – 75 m2
    • Trzy odrębne strefy klimatyczne (strefa zaparowania, strefa wstępnego zapieku i strefa wypieku końcowego)
    • Optymalne rezultaty wypieku, dzięki połączeniu gorących pokładów wypiekowych z cyrkulacją gorącego powietrza
    • W połączeniu z linią do bułek lub chleba tworzy w pełni automatyczną linię produkcyjną
  • pu-integral_ansicht_2

    PU Integral

    konig

    Uniwersalny piec o powierzchni wypieku 84m2 – 140m2

  • roto-passat

    ROTO PASSAT SE/N (SAVE ENERGY)

    konig

    NOWY MODEL !
    JESZCZE BARDZIEJ ENERGOOSZCZĘDNY
    Projektując nowy model pieca Roto Passat, główny nacisk
    Położono na efektywność energetyczną.
    Nowy piec pozwala zaoszczędzić potencjalnie aż 20% kosztów energii, w porównaniu do swojego poprzednika.
    Nowo opracowany element grzewczy jest podstawą umożliwiającą zmniejszenia zużycia energii. Przeciwprądowy wymiennik ciepła jest znacznie bardziej skuteczny i zwiększa efektywne przenoszenie ciepła.

you
face
KONTAKT2

KONTAKT

Cream Profesjonalne Technologie Spożywcze Sp. z o.o.
ul. Kolejowa 17
40-706 Katowice
Tel: +48 (32) 60 40 700
Fax: +48 (32) 60 40 777
E-mail: cream@cream.pl
  Cream Serwis Sp. z o.o.
ul. Prężyńska 38a
48-200 Prudnik
Tel. +48 77 436 27 21
Fax +48 77 436 27 21
E-mail: serwis@cream.pl