Realizacje

Mini Rex Futura firmy Koenig- dzielarka do bułek
G2000 firmy Koenig- linia do bułek
Artisan firmy Koenig- linia do bułek kwadratowych, słodkich i drożdżówek
Ecomat firmy Rondo- wałkownica
Ecoline firmy Rondo- kompaktowa linia do obróbki ciast cukierniczych
Eco Twin firmy Koenig- linia do bułek ciętych, chałek, kajzerek, poznańskich, grahamek oraz hamburgerów
Ceres 2.1 firmy Koenig- dzielarka do chleba
Ceres 2.1 firmy Koenig- dzielarka do chleba
Eco Twin firmy Koenig- linia do bułek ciętych, chałek, kajzerek, poznańskich, grahamek oraz hamburgerów
Combi Line firmy Koenig- linia do bułek
Combi Compact firmy Koenig- linia do bułek
Compass 3000 HD firmy Rondo- wałkownica do ciast
Polyline firmy Rondo- kompaktowa linia cukiernicza
Tartomatic firmy Comas- linia do tarty
Krajalnice do ciast Doinghause

Linia do kajzerek o wydajności 60 tys. sztuk na godzinę firmy Koenig – Polska środkowa.

Linia do tarty firmy Comas – Polska północna.

Linia do tortów firmy Comas – Polska środkowa.

Linia do laminacji ciast drożdżowych i francuskich firmy Rondo, Polska środkowa.

Urządzenie firmy TT do przygotowania ciast biszkoptowych – Polska środkowa.

Piec obrotowy Roto Passat firmy Koenig, wałkownice firmy Rondo oraz niezliczona ilość krajalnic JAC – cała Polska.

+
Dla małych piekarni
Mini Rex Futura firmy Koenig- dzielarka do bułek
G2000 firmy Koenig- linia do bułek
Artisan firmy Koenig- linia do bułek kwadratowych, słodkich i drożdżówek
Ecomat firmy Rondo- wałkownica
Ecoline firmy Rondo- kompaktowa linia do obróbki ciast cukierniczych
Eco Twin firmy Koenig- linia do bułek ciętych, chałek, kajzerek, poznańskich, grahamek oraz hamburgerów
Ceres 2.1 firmy Koenig- dzielarka do chleba
+
Dla średnich piekarni
Ceres 2.1 firmy Koenig- dzielarka do chleba
Eco Twin firmy Koenig- linia do bułek ciętych, chałek, kajzerek, poznańskich, grahamek oraz hamburgerów
Combi Line firmy Koenig- linia do bułek
Combi Compact firmy Koenig- linia do bułek
Compass 3000 HD firmy Rondo- wałkownica do ciast
Polyline firmy Rondo- kompaktowa linia cukiernicza
Tartomatic firmy Comas- linia do tarty
Krajalnice do ciast Doinghause
+
Dla dużych piekarni

Linia do kajzerek o wydajności 60 tys. sztuk na godzinę firmy Koenig – Polska środkowa.

Linia do tarty firmy Comas – Polska północna.

Linia do tortów firmy Comas – Polska środkowa.

Linia do laminacji ciast drożdżowych i francuskich firmy Rondo, Polska środkowa.

Urządzenie firmy TT do przygotowania ciast biszkoptowych – Polska środkowa.

Piec obrotowy Roto Passat firmy Koenig, wałkownice firmy Rondo oraz niezliczona ilość krajalnic JAC – cała Polska.

Interesujące artykuły prasowe

ppic_06_2015_2

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 6/2015

ppic_06_2015_3

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 6/2015

ppic_06_2015

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 6/2015

wywiad_szypowski

Artykuł – Zakład Piekarsko-Ciastkarski Dana – Pan Ryszard Szypowski

magazyn_3_2015

Magazyn Cream 3/2015

magazyn_1_2013

Magazyn Cream 1/2015

wywiad_kazana

Czerwiec 2013

ppic_06_2011

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 6/2011

ppic_06_2010_32

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 6/2010 str 32

ppic_06_2010_30

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 6/2010 str 30

ppic_01_2010

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 1/2010

ppic_09_2009

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 9/2009

ppic_02_2009

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 2/2009

ppic_09_2008

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 9/2008

ppic_06_2008

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 6/2008

ppic_03_2008

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 3/2008

you
face
KONTAKT2

KONTAKT

Cream Profesjonalne Technologie Spożywcze Sp. z o.o.
ul. Kolejowa 17
40-706 Katowice
Tel: +48 (32) 60 40 700
Fax: +48 (32) 60 40 777
E-mail: cream@cream.pl
  Cream Serwis Sp. z o.o.
ul. Prężyńska 38a
48-200 Prudnik
Tel. +48 77 436 27 21
Fax +48 77 436 27 21
E-mail: serwis@cream.pl