Realizacje

Mini Rex Futura firmy Koenig- dzielarka do bułek
G2000 firmy Koenig- linia do bułek
Artisan firmy Koenig- linia do bułek kwadratowych, słodkich i drożdżówek
Ecomat firmy Rondo- wałkownica
Ecoline firmy Rondo- kompaktowa linia do obróbki ciast cukierniczych
Eco Twin firmy Koenig- linia do bułek ciętych, chałek, kajzerek, poznańskich, grahamek oraz hamburgerów
Ceres 2.1 firmy Koenig- dzielarka do chleba
Ceres 2.1 firmy Koenig- dzielarka do chleba
Eco Twin firmy Koenig- linia do bułek ciętych, chałek, kajzerek, poznańskich, grahamek oraz hamburgerów
Combi Line firmy Koenig- linia do bułek
Combi Compact firmy Koenig- linia do bułek
Compass 3000 HD firmy Rondo- wałkownica do ciast
Polyline firmy Rondo- kompaktowa linia cukiernicza
Tartomatic firmy Comas- linia do tarty
Krajalnice do ciast Doinghause

Linia do kajzerek o wydajności 60 tys. sztuk na godzinę firmy Koenig – Polska środkowa.

Linia do tarty firmy Comas – Polska północna.

Linia do tortów firmy Comas – Polska środkowa.

Linia do laminacji ciast drożdżowych i francuskich firmy Rondo, Polska środkowa.

Urządzenie firmy TT do przygotowania ciast biszkoptowych – Polska środkowa.

Piec obrotowy Roto Passat firmy Koenig, wałkownice firmy Rondo oraz niezliczona ilość krajalnic JAC – cała Polska.

+
Dla małych piekarni
Mini Rex Futura firmy Koenig- dzielarka do bułek
G2000 firmy Koenig- linia do bułek
Artisan firmy Koenig- linia do bułek kwadratowych, słodkich i drożdżówek
Ecomat firmy Rondo- wałkownica
Ecoline firmy Rondo- kompaktowa linia do obróbki ciast cukierniczych
Eco Twin firmy Koenig- linia do bułek ciętych, chałek, kajzerek, poznańskich, grahamek oraz hamburgerów
Ceres 2.1 firmy Koenig- dzielarka do chleba
+
Dla średnich piekarni
Ceres 2.1 firmy Koenig- dzielarka do chleba
Eco Twin firmy Koenig- linia do bułek ciętych, chałek, kajzerek, poznańskich, grahamek oraz hamburgerów
Combi Line firmy Koenig- linia do bułek
Combi Compact firmy Koenig- linia do bułek
Compass 3000 HD firmy Rondo- wałkownica do ciast
Polyline firmy Rondo- kompaktowa linia cukiernicza
Tartomatic firmy Comas- linia do tarty
Krajalnice do ciast Doinghause
+
Dla dużych piekarni

Linia do kajzerek o wydajności 60 tys. sztuk na godzinę firmy Koenig – Polska środkowa.

Linia do tarty firmy Comas – Polska północna.

Linia do tortów firmy Comas – Polska środkowa.

Linia do laminacji ciast drożdżowych i francuskich firmy Rondo, Polska środkowa.

Urządzenie firmy TT do przygotowania ciast biszkoptowych – Polska środkowa.

Piec obrotowy Roto Passat firmy Koenig, wałkownice firmy Rondo oraz niezliczona ilość krajalnic JAC – cała Polska.

Interesujące artykuły prasowe

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 6/2015

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 6/2015

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 6/2015

Artykuł – Zakład Piekarsko-Ciastkarski Dana – Pan Ryszard Szypowski

Magazyn Cream 3/2015

Magazyn Cream 1/2015

Czerwiec 2013

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 6/2011

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 6/2010 str 32

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 6/2010 str 30

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 1/2010

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 9/2009

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 2/2009

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 9/2008

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 6/2008

Przegląd Piekarski i Cukierniczy 3/2008

KONTAKT

Cream Profesjonalne Technologie Spożywcze Sp. z o.o.
ul. Kolejowa 17
40-706 Katowice
Tel: +48 (32) 60 40 700
Fax: +48 (32) 60 40 777
E-mail: cream@cream.pl
 Cream Serwis Sp. z o.o.
ul. Prężyńska 38a
48-200 Prudnik
Tel. +48 77 436 27 21
Fax +48 77 436 27 21
E-mail: serwis@cream.pl