MENU

Dzielarka Artisan SFI

dzielarka-artisan-sfi

Dzielarka Artisan SFI

kategoria: dzielarki i zaokrąglarki

producent: Koenig

koenig

Dzielarka do produktów kątowych i ciabatty z odkładaniem na blachy. Niezwykle delikatne dzielenie ciasta na większą skalę. Ciasto do 80% zawartości wody.

Przeznaczenie

  • produkty kątowe
  • ciabatta
  • bagietki
  • bułki okrągłe (opcja)

back arrow powrót

Szczegóły

Opis produktu

  • Wydajność dla ciabatty: 500 kg / godzinę (przy 75% zawartości wody).
  • Ciasto do 80% zawartości wody
  • Prędkość przesuwania się wstęgi ciasta maks. 1,5 m/min.
  • Wydajność dla produktów kątowych: 800 kg / godzinę (przy 55% zawartości wody)
  • Szerokość wstęgi ciasta do 270 mm
  • Doskonała kalibracja wstęgi ciasta za pomocą leja formującego Koenig ze żłobionymi rolkami
  • Możliwość dostawienia stacji formującej, posypywacza, jednostki odkładającej
  • Łatwe i szybkie czyszczenie
  • Wykonanie ze stali nierdzewnej