MENU

Linia Ceres 2.1

linia-ceres-21

Linia Ceres 2.1

kategoria: linie produkcyjne

producent: Koenig

koenig

Pierwsza na świecie linia do chleba na bazie dzielarki, która odważa ciasto w sposób elektroniczny, a nie dzieli objętościowo.

Przeznaczenie:

  • chleb żytni
  • chleb pszenno-żytni
  • chleb biały
  • bagietka
  • ciabatta

back arrow powrót

Szczegóły

Opis produktu

  • Kompletna linia do chleba dostępna w szerokiej konfiguracji – z wywrotnicą, dzielarką, zaokrąglarką, transporterem oraz stołem roboczym (możliwość indywidualnej konfiguracji: np. bez transportera i stołu, możliwość dołożenia wydłużarki)
  • Bardzo duża dokładność ważenia
  • Do obróbki ciast o wydajności TA od 158-190
  • Do wszystkich rodzajów ciast od 100% pszennego do 100% żytniego
  • Możliwość obróbki mocno wygarowanych ciast (nawet do 3h)
  • Opatentowany, grawitacyjny system dzielenia ciasta
  • Lej na ciasto o pojemności 350 litrów
  • spełnia atesty higieniczne
  • Szybka zmiana produkowanego asortymentu (możliwość odłączenia zaokrąglania, np. przy produkcji chlebów foremkowych)
  • Sterowanie Siemens-S7-SPS z panelem dotykowym