kategoria: Urządzenia i linie do produkcji rogali
producent: Rondo
Croissomat SCM jest idealnym rozwiązaniem do produkcji nienadziewanych rogali. Dzięki dobrze zaprojektowanym detalom, wyprodukujesz powtarzalne o regularny kształcie, wielkość i wadze wypieki. Idelane wypieki zapewnią stała jakość twojej produkcji.
Przeznaczenie:
Szczegóły
Na Croissomat SCM, produkcja wytwarzają między 1.800 i 5.400 nienadziewanych croissantów na godzinę w zależności od rozmiaru ciasta. Połączone cięcia i sztancowanie zapobiega ślizganiu sie trójkątów. Rzędy są czysto rozdzielone, dzięki mechanizmowi obracającemu produkty o 180 ° na stół. Gwarantuje to, że trójkąty są proste i spójne po wprowadzeniu do jednostki zwijającej.
Urządzenie kompaktowe Compact
W połączeniu z jednostką kalibrującą, Croissomat ma jedynie około czterech metrów, co oznacza, że może być zainstalowany w praktycznie w każdej piekarni. Jako opcja dostępny jest również model z jednostką zwijającą oraz kontrolną po prawej stronie, co oznacza doskonałe dostosowane do miejsca masz dostępne i procesów firmy.
Wysoka wydajność
Croissomat może produkować około 900 nienadziewanych croissantów na rząd na godzinę. W zależności od rozmiaru ciasta, możesz produkować rogale w od dwóch do sześciu rzędów. Wydajność sięga : od 1800 do 5400 sztuk na godzinę. Jako opcja, w celu zwiększenia mocy produkcyjnych, Croissomat może być wyposażone w drugie urządzenie zwijające.
Prosta obsługa
Obsługa Croissomata jest szybka i łatwa dzięki przyjaznej dla użytkownika klawiatury. Podstawy długości pięciu trójkątów mogą być przechowywane, gwarantując szybką i bezbłędną zmianę produktu. Po ustawieniu elementu zwijającego, maszyna produkuje dwa rzędy i następnie zatrzymuje się. Tylko jednostka zwijająca kontynuuje swoje działanie.
Duży odstęp pomiędzy gilotyną a stacją obracającą umożliwia ułożenie szynka, salami i ser w plastrach na trójkąty ciasta.
Linia cukiernicza Cromaster
Rondo
Rondinette