Tag produktu - Rondo

Filtracja produktów / Rondo / Pokaż 1 - 12 of 21 results
KATEGORIA
PRODUCENT
  • croissomat

    Linia cukiernicza Croissomat

    Croissomat SCM jest idealnym rozwiązaniem do produkcji nienadziewanych rogali. Dzięki dobrze zaprojektowanym detalom, wyprodukujesz powtarzalne o regularny kształcie, wielkość i wadze wypieki. Idelane wypieki zapewnią stała jakość twojej produkcji.

  • curl more

    Linia cukiernicza Curl&More

    Dzięki wysokiej wydajności Curl&More, można produkować nienadziewane i nadziewane croissanty oraz wiele innych zawijanych produktów w procesie w pełnej automatyzacji. W zależności od wielkości ciasta: wydajność urządzenia sięga od 4,000 do 12.000 sztuk na godzinę.

  • linie produkcyjne cukiernicze uniwersalne

    Linia cukiernicza Polyline

    Kompaktowa linia do obróbki ciasta z ruchomą gilotyną i nowoczesnym system sterowania. Składanie, zawijanie, wypełnianie, cięcie , sztancowanie: użyj Polyline do produkcji niezliczonych rodzajów ciast wysokiej jakości – łatwo i wydajnie.

  • starline

    Linia cukiernicza Starline

    Linia Starline – Nowoczesna koncepcja, łączy w sobie wysoką jakość oraz dużą wydajności przy prostej obsłudze. Starline jest linią do ciast do ciężkich, przy produkcji ciągłej. Solidna i łatwe w obsłudze linia ma wyjątkową wydajność i trendy zgodne z zasadami higieny.

  • Linia cukiernicza Topline

    Topline jest linią o wysokiej wydajności do produkcji wszystkich typów ciasta w piekarniach przemysłowych.
    Odpowiednia w odniesieniu do wielkości produkcji, elastyczności i jakości produktów. Topline spełnia obecne wszystkie wymogi w zakresie zasad higieny i bezpieczeństwa

  • MLC

    MLC

    Innowacyjna i modułowa koncepcja do ciągłej produkcji bloków ciasta oraz wstęg dla średnich i dużych przedsiębiorstw. RONDO Modular Concept Laminating (MLC) jest systemem do produkcji bloków ciasta i podawania do obróbki na linii . Zapewnia piekarniom możliwość stopniowego przejścia od produkcji rzemieślniczej do ciągłej produkcji wyrobów cukierniczych. Nawet w najmniejszej wersji MLC, to niższe koszty produkcji, a jednocześnie poprawa jakości.

  • Pizzolo

    Mała maszyna do produkcji podstaw pizzy, od bardzo małych do naprawdę dużych, od cienkich do grubych. Kompaktowe Pizzolo, to idealne urządzenie dzięki któremu wyprodukujesz podstawy pizzy. Pizzolo jest łatwe i bezpieczne w obsłudze. Można ustawić wszystkie typy i rozmiary baz pizzy szybko i precyzyjnie: małe, duże, cienkie i grube. Pizzolo jest wykonany z stali nierdzewnej i jest łatwy do czyszczenia.

  • Rondinette

    Rondinette zwija trójkąty (rogale). Do 800 rogali może być wytwarzanych na godzinę.

  • Smartline

    Dzięki unikalnej regulowanej głowicy satelitarnej, SmartLine delikatnie przetwarza wszystkie rodzaje ciasta, od miękkiego aż do laminowanych bloków ciasta, tworząc regularne wstęgi ciasta . Smak, czyli to co jest najistotniejsze Żywotność ciasta, cały proces przetwarzania, związana z tym praca wymagająca dużej delikatności.

  • linie-prod-cukiernicze-rzemieslnicze

    Stół tnący

    Składanie, zawijanie, wypełnianie, dekorowanie, cięcie, sztancowanie: wykorzystaj RONDO do produkcji niezliczonej różnorodności ciast wysokiej jakości – łatwo i bez ograniczania miejsca. Wałkownice i stoły do cięcia doskonale uzupełniają się wzajemnie. Razem tworzą rzemieślniczą linię produkcyjną. Na stole tnący można pociąć wstęgę ciasta na różne kształty. W tym samym czasie można wałkować blok ciasta na wałkownicy. To oszczędza czas i zwiększa wydajność.

  • Wałkownica Compas 3000

    Wbudowany mikroprocesor zapewnia precyzyjne wałkowanie i stałą, wysoką jakość.

  • Wałkownica do ciasta Rondostar

    Elektroniczna wałkownica z nowoczesnym systemem kontroli czyni z niej mistrza wałkowania.

KONTAKT

Cream Profesjonalne Technologie Spożywcze Sp. z o.o.
ul. Kolejowa 17
40-706 Katowice
Tel: +48 (32) 60 40 700
Fax: +48 (32) 60 40 777
E-mail: cream@cream.pl
 Cream Serwis Sp. z o.o.
ul. Prężyńska 38a
48-200 Prudnik
Tel. +48 77 436 27 21
Fax +48 77 436 27 21
E-mail: serwis@cream.pl