Serdecznie zapraszamy na szkolenie, które odbędzie się w dniach 14 - 17.09.2021.
Tym razem na warsztat weźmiemy przekąski, czyli coś, co każdy lubi, a co może stanowić fajne urozmaicenie oferty.
Oczywiście pokażemy jak w ich produkcji mogą pomóc nasze urządzenia, a wszystkiego będzie można skosztować na miejscu.
Dodatkowo będzie można zdobyć nagrodę - weekend w SPA!
Harmonogram pokazów:
14 i 16.09.2021 urządzenia dla mniejszych zakładów
9.00 Bułka warzywna - dzielarka KOENIG Artisan SFC
9.40 Wałkowanie ciasta półfrancuskiego - wałkownica RONDO COMPAS 4.0
10.00 Croissant ziarnisty - linia RONDO Ecoline
11.00 Grahamka jogurtowa - Linia KOENIG Eco Twin
12.00 Hamburger - linia KOENIG G2000
13.00 Paluszki francuskie do piwa - linia RONDO Ecoline
13.30 Bułka pomidorowa "mini" - dzielarka KOENIG Mini Rex Multi
15. i 17.09.2021 urządzenia dla większych zakładów
9.00 Foccacia - Linia RONDO Smartline
10.00 Pieczywo chrupkie Crispy - linia RONDOSmartline
11.30 Hamburger - Linia Combiline KOENIG KCL10
12.30 Mini Pizza i Zapiekanka - linia RONDO Smartline
13.30 Hot dog amerykański - Linia KOENIG Combiline KCL10
ZAPRASZAMY!!!