MENU

dzielarki i zaokrąglarki

Dzielarko zaokrąglarka - zainwestuj w wydajność

Kształtowanie ciasta jest niezwykle istotnym procesem pieczenia chleba. Wymaga zarówno czasu, jak i sprawności fizycznej. W małych piekarniach proces ten przebiega ręcznie - jeżeli w Twojej też, może czas na krok dalej?

Kształtowanie ciasta - dobra ręka to nie wszystko

W pieczeniu, proces kształtowania ciasta znacząco wpływa na jego dobre napowietrzenie. Jest to szczególnie ważne dla końcowego efektu:

1.Równomiernego rozrostu wypieku,
2.Osiągnięcia odpowiedniej konsystencji ciasta.

Zwolennicy manualnego dzielenia i zaokrąglania bułek zgodnie wskazują, że jest to czynność wymagająca zarówno dobrej kondycji fizycznej, a także opanowania poprawnej techniki. Wszystko to wiąże się z czasem, jaki należy poświęcić temu etapowi - czyli z potencjalnym spadkiem wydajności produkcji. Czy można temu coś zaradzić?

Wierzymy, że w dobie rozkwitu technologii piekarstwa istnieje lepsze rozwiązanie. Pragniemy Państwu zasugerować dostępny u nas szeroki wybór maszyn łączących tradycyjne podejście do wyrobu pieczywa z automatyzacją pracy - czyli dzielarko-zaokrąglarek.

Dzielarko-zaokrąglarki - dziel i rządź

Oferowane przez Cream wielofunkcyjne dzielarko-zaokrąglarki znajdą zastosowanie podczas dzielenia i zaokrąglania bułek w różnych kształtach i rodzajach. Zapewniają wysoki komfort pracy dzięki:

a.Prostocie użytkowania,
b.Starannemu wykonaniu,
c.Użyciu materiałów wysokiej jakości,
d.Łatwości w utrzymaniu i czyszczeniu.

Przygotowane przy ich pomocy ciasto zachowuje wysoką klasę wykonania - charakterystyczną dla kształtowania manualnego. Sam proces jednak przebiega automatycznie, co pozwala na znaczne przyspieszenie produkcji. W efekcie osiągną Państwo nowy poziom ergonomii, który wyniesie Państwa piekarnie na inny poziom.

Dostarczamy dzielarko-zaokrąglarki znanych marek w atrakcyjnych cenach. Dostosuj swój zakup do swoich potrzeb - i zapewnij swojej piekarni najnowocześniejsze rozwiązania!