MENU

MLC

mlc

MLC

kategoria: Linie do laminacji ciasta

producent: Rondo

rondo

Innowacyjna i modułowa koncepcja do ciągłej produkcji bloków ciasta oraz wstęg dla średnich i dużych przedsiębiorstw. RONDO Modular Concept Laminating (MLC) jest systemem do produkcji bloków ciasta i podawania do obróbki na linii . Zapewnia piekarniom możliwość stopniowego przejścia od produkcji rzemieślniczej do ciągłej produkcji wyrobów cukierniczych. Nawet w najmniejszej wersji MLC, to niższe koszty produkcji, a jednocześnie poprawa jakości.

back arrow powrót

Szczegóły

Opis produktu

Skuteczna koncepcja na przyszłość

Różne układy systemów umożliwiają skuteczne rozwiązania do produkcji ciągłej wstęgi ciasta oraz ciasta do dalszej obróbki na linii. Masz do wyboru sześć różnych systemów baz, które można różnorodnie dostosować. Modułowa konstrukcja pozwala na rozszerzenie systemu – łatwo i szybko i bez wymiany systemów kontrolnych. Połączenie Rondo MLC i SmartLine to idealne rozwiązanie, jeśli chcemy nie tylko przetwarzać laminowane ciasto, ale również miękki chleb oraz ciasto drożdżowe.

Lepsza jakość zautomatyzowania
Ciągły proces produkcji oznacza jakość i powtarzalność do ułatwia pracownikom dalszą obróbkę na tej samej podstawie Dzięki inwestycji dostosowanej do koncepcji modułowej, można stopniowo dostosować oraz zautomatyzować produkcję oraz zoptymalizować inwestycje.

Zmniejszenie kosztów jednostkowych, wzrost zysku!

Produkcja bloków ciasta na wałkownicach jest pracochłonnym procesem. Z MLC, tylko dwie osoby mogą wyprodukować na linii tą samą ilości produktów w znacznie krótszym czasie:

  • Eliminacja czasochłonnego ważenia bloków ciasta i tłuszczu
  • Obniżenie kosztów pracy
  • Cały linia może być obsługiwana przez jedną osobę