kategoria: Linie do laminacji ciasta
producent: Rondo
Innowacyjna i modułowa koncepcja do ciągłej produkcji bloków ciasta oraz wstęg dla średnich i dużych przedsiębiorstw. RONDO Modular Concept Laminating (MLC) jest systemem do produkcji bloków ciasta i podawania do obróbki na linii . Zapewnia piekarniom możliwość stopniowego przejścia od produkcji rzemieślniczej do ciągłej produkcji wyrobów cukierniczych. Nawet w najmniejszej wersji MLC, to niższe koszty produkcji, a jednocześnie poprawa jakości.
Szczegóły
Skuteczna koncepcja na przyszłość
Różne układy systemów umożliwiają skuteczne rozwiązania do produkcji ciągłej wstęgi ciasta oraz ciasta do dalszej obróbki na linii. Masz do wyboru sześć różnych systemów baz, które można różnorodnie dostosować. Modułowa konstrukcja pozwala na rozszerzenie systemu – łatwo i szybko i bez wymiany systemów kontrolnych. Połączenie Rondo MLC i SmartLine to idealne rozwiązanie, jeśli chcemy nie tylko przetwarzać laminowane ciasto, ale również miękki chleb oraz ciasto drożdżowe.
Lepsza jakość zautomatyzowania
Ciągły proces produkcji oznacza jakość i powtarzalność do ułatwia pracownikom dalszą obróbkę na tej samej podstawie Dzięki inwestycji dostosowanej do koncepcji modułowej, można stopniowo dostosować oraz zautomatyzować produkcję oraz zoptymalizować inwestycje.
Zmniejszenie kosztów jednostkowych, wzrost zysku!
Produkcja bloków ciasta na wałkownicach jest pracochłonnym procesem. Z MLC, tylko dwie osoby mogą wyprodukować na linii tą samą ilości produktów w znacznie krótszym czasie: