MENU

Linie do toppingu i dekoracji-Pizza Line

Szczegóły

Opis produktu

  • napełnianie z dozowaniem sosów lub mas pomidorowych
  • polewaczka pomidorowa (bez krawędzi)
  • nakładanie z szablonów pokrojonych w kostkę serów, szynki, warzyw lub innych produktów
  • sznur, siatki z drutu, łańcuchy i przenośników taśmowych wykonane są ze stali nierdzewnej lub innych materiałów nietoksycznych.

Wszystkie te jednostki mogą być dostarczone indywidualnie i są przeznaczone do pracy w synchronizacji ze sobą. Różne kombinacje wszystkich tych jednostek pozwala na wyjściową produkcję rzędu od 1000 i 15000 sztuk / godz. Powyższe zdjęcie przedstawia model linii LFP-1200 do uzupełniania surowca lub upieczonej bazy pizzy z możliwością docelowego składowania różnych składników (bez krawędzi).
Linia ta składa się z:
  • ciągłej pracy przenośnika taśmowego
  • dozownika do sosu pomidorowego
  • rozsiewacza sosu
  • dozownika dla pociętego sera
  • dozownika dla pociętej szynki i warzyw.

Prędkość produkcji tej linii wynosi : 20 cykli na minutę. Linia ta jest dostępna w wersjach produkujących od 400 do 1 500,00 mm w szerokości. Line model LFP-600 składający się z:
  • dozownika do sosu pomidorowego
  • rozsiewacza sosu.

Objętościowego dozownik model DPC-600 do sosu pomidorowego (dozownik docelowy). Rozsiewacz sos pomidorowego model CSP-600 o podwójnej jednostce rozprzestrzeniania .
Wydajność : 25 rzędów na minutę.