MENU

piece

Piec piekarniczy - niezbędnik każdej piekarni

Oczywistym jest, że piec w piekarni jest niezbędnym komponentem. Nie do przecenienia jednak jest zakres funkcjonalności, jakim ta maszyna powinna się cechować. W zależności od tego, czy prowadzą Państwo drobny biznes, czy szeroko zakrojone przedsiębiorstwo, możemy Państwu zaoferować wybór piecy, które zrewolucjonizują produkcję wypieków - w zależności od Państwa potrzeb.

Piec i linia do chleba - to się opłaca!

Dzięki kompatybilności poszczególnych pieców przelotowych, istnieje możliwość połączenia ich wraz z liniami do bułek, chleba czy też wyrobów cukierniczych - tak, aby powstała w pełni funkcjonalna, automatyczna linia produkcyjna. Gwarantuje to znaczny wzrost ergonomii produkcji wypieków - co więcej, takiego zakupu można dokonać w praktycznie każdym momencie.

Wielozadaniowość piecy piekarniczych

Niezależnie od tego, czy Państwa piekarnie specjalizują się w pieczeniu tradycyjnych chlebów, foremkowych wypieków czy szerokiego zakresu wyrobów cukierniczych, wachlarz piecy dostępnych w CREAM pozwala na dobranie maszyny piekarniczej do swoich potrzeb. Od drożdżówek po bagietki, ciasta francuskie czy pieczywa gatunkowe - wszystkie wypieki teraz znajdują się w zasięgu Państwa ofert!

Ergonomia miejsca to ekonomia pracy

Oferujemy piece duże i małe - w zależności od miejsca, w którym miałby on spełniać swoje zadanie. Wierzymy, że metraż piekarni nie stoi na przeszkodzie, by móc tworzyć doskonałe pieczywo w hurtowej ilości. Co więcej, konstrukcja naszych pieców przelotowych zapewnia najwyższy poziom higieny.

Powiew przyszłości prosto z pieca

Oferowane przez nas piece łączą prostotę projektu z zaawansowanym sposobem wykonania. W efekcie, otrzymują Państwo piec, który umożliwia modyfikację poziomu wilgotności, temperatury, zapewnia sprawny obieg powietrza, jak również pozwala na wgrywanie programów wypiekowych przez USB. Wszystko to zbudowane jest z trwałych, wysokiej jakości materiałów - aby piec służył piekarni przez długie lata!