MENU

Linia cukiernicza Croissomat 4.0

linia-cukiernicza-croissomat-40

Croissomat 4.0

kategoria: Urządzenia i linie do produkcji rogali

producent: Rondo

rondo


Croissomat 4.0 zapewnia zautomatyzowany i wydajny proces produkcji najwyższej klasy croissantów i innych wypieków na równi z produktami rzemieślniczymi. Indywidualnie konfigurowalne sekcje  zapewniają maksymalną niezawodność procesu dzięki zastosowaniu serwomotorów.

Cechy urządzenia:

  • zintegrowany kalibrator
  • widoczny proces zwijania rogali
  • pasy zwijające wykonane z polikordu gwarantują delikatną obróbkę
  • możliwość odróbki grubszych wstęg ciasta (do 10 mm)
  • możliwość produkcji innych wyrobów (np. Kornspitz, paluchy z solą)
  • łatwy i szybki dostęp do części wewnętrznych
  • kasety zwijające wyjmowane od strony obsługowej
back arrow powrót

Szczegóły

Dane:


Wydajność produkcji: do 5.400 szt. rogali nienadziewanych na godzinę


Produkcja w 2-6 rzędach 


Opatentowany system rozdzielania trójkątów bez ich deformacji







pokrewne produkty